main logo
570

Studenții francofoni discută la Chișinău competenţele financiare

Studenţii din Moldova care cunosc limba franceză discută despre dezvoltarea competenţelor financiare şi de leadership în cadrul celei de-a treia ediţii a Festivalului Ştiinţelor în limba franceză.

Studenții francofoni discută la Chișinău competenţele financiare

Potrivit Agenţiei Universitare a Francofoniei, care este organizatorul evenimentului, acesta are drept obiectiv promovarea studiilor în limba franceză şi sensibilizarea publicului faţă de ştiinţele predate în limba franceză în Republica Moldova, transmite Știri.md cu referire la Infotag.md.

La festival participă toate universităţile din Chişinău. În cadrul acestuia sunt organizate ateliere gastronomice şi de evaluare a stării nutriţionale, ateliere digitale, dezbateri despre dezvoltarea competenţelor financiare şi de leadership, ateliere despre gestiunea şi administrarea afacerilor. 

Festivalul se va încheia vineri cu un atelier în cadrul căruia participanţii vor construi şi programa roboţei şi vor învăţa elemente de programare web şi tehnologii multimedia. 

Festivalului Ştiinţelor în limba franceză se desfăşoară anual cu susţinerea Ambasadei Franţei în Republica Moldova şi a Alianţei Franceze.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării