main logo
11035

Strigător la cer: O minoră din Sadaclia a rămas însărcinată la 15 ani

Situație alarmantă în satul Sadaclia, raionul Basarabeasca. O minoră orfană de doar 15 ani a rămas însărcinată de la un consătean.

Strigător la cer: O minoră din Sadaclia a rămas însărcinată la 15 aniFoto: captură video

Vasile Costiuc a vizitat copila pentru a vedea în ce condiții locuiește, transmite Știri.md.

Deși minora susține că tatăl copilului este un bărbat pe numele Serghei, aceasta este îndrăgostită de un alt bărbat de aproximativ 34 de ani, care acum face pușcărie și care ține în spaimă toată localitatea.

„Edic e un bandit cu acte în regulă, el bate pe toți. Și-a bătut și a doua soție și a fugărit-o”, a spus Costiuc. Cu toate că bărbatul are o reputație nu prea bună, iar localnicii spun că au avut multiple conflicte cu bărbatul, fata a declarat că îl așteaptă din pușcărie și că îl iubește.

„Cu mine se comportă normal, nu mă bate”, spune minora.

„Copila locuiește cu un bărbat care nu are grijă nici de sine. Tutorele acum e în spital, e vai de capul lui, a fost bătut de Edic care îi și lua pensia”, a declarat Costiuc.

Întrebată dacă autoritățile o ajută și îi oferă sprijin financiar, minora a spus că nu primește nicio indemnizație din partea statului.

„Când va ieși din pușcărie acest Edic, sper că tu, Valerica, vei fi departe de teroarea aceasta. Nu poți avea așa viață cu acest terorist. Ești copil”, a declarat Costiuc.

Într-un final, liderul Partidului Democrația Acasă i-a promis tinerei că îi va găsi o casă socială la Chișinău și că o va ajuta să se mute cu copilul.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Ciobanu ne-a spus că: „materialul a fost înregistrat, la moment acesta este în proces de examinare. Minora este în atenția APL locale şi a Poliţiei. Totodată cazul este în gestiune procuraturii”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării