main logo
13458

Strășeni: Cinci persoane au ars de vii în urma unui grav accident rutier

Cinci persoane au ars de vii după ce mașinile în care se aflau au luat foc în urma unui grav accident rutier produs în raionul Strășeni, satul Codreanca.

Strășeni: Cinci persoane au ars de vii în urma unui grav accident rutierFoto: IGSU

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, tragedia a avut loc în această dimineață, când oamenii legii au fost alertați despre producerea unui accident rutier între două mașini, iar în urma impactului, automobilele, în care au rămas blocate mai multe persoane, au fost cuprinse de flăcări, transmite Știri.md.

La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri, care au stabilit că un automobil de marcă Mitsubishi, în care se aflau cinci persoane, trei maturi și doi minori s-a lovit cu un alt automobil de model Opel în care se deplasau șase persoane, trei maturi și trei minori. În urma impactului autovehiculele au luat foc.

Salvatorii au stins mijloacele de transport, care au fost distruse totalmente de foc. În urma accidentului și incendiului în interiorul autovehiculelor au decedat cinci persoane.

Totodată, până la intervenția salvatorilor, oamenii au reușit să evacueze din automobilul Mitsubishi un matur și doi minori, dar și alți trei minori din automobilul Opel, care au fost transportați la spital.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării