main logo
1085

Stoianoglo, despre zvonurile că el va fi procuror general: Bârfe

Unul dintre cei patru candidați pentru șefia Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo, neagă zvonurile precum că anume el este pregătit pentru această funcție.

Stoianoglo, despre zvonurile că el va fi procuror general: Bârfe

„Sunt niște bârfe. Săptămâna trecută a fost un candidat, pare-mi-se domnul Soltan, care era șef la Procuratura Generală, acum sunt eu. Sunt doar bârfe”, a declarat Alexandr Stoianoglo, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Totodată, fiind întrebat care vor fi primele acțiuni ce le va întreprinde în cazul în care astăzi va fi selectat de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) și va fi înaintat șefului statului pentru desemnare, Stoianoglo a refuzat să ne spună, menționând că toate detaliile le va da mai târziu.

De menționat că CSP va selecta, astăzi, 28 noiembrie, candidatul pentru șefia Procuraturii Generale. Cei patru pretendenți vor trece proba interviului, începând cu ora 10:00.

Știri.md amintește că, aseară, primarul de Bălți, Renato Usatîi a declarat că anume Alexandru Stoianoglo va fi numit în funcția de Procuror General.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării