main logo
1568

Stela Botez s-a făcut prezentatoare TV. Iată ce emisiune prezintă artista

Stela Botez și-a găsit încă un job care îi aduce un sentiment de satisfacție și plăcere. Artista și-a redescoperit calitățile și talentul, astfel încât s-a regăsit cu succes și în calitate de prezentatoare TV.

Stela Botez s-a făcut prezentatoare TV. Ce emisiune prezintă artista

Spune că de la activitatea de interpretă, la munca de televiziune, nu e decât un pas, așa că acum publicul o poate admira nu doar pe scenă, la evenimente, ci și pe micul ecran, relatează Știri.md cu referire la unica.md.

Artista a devenit de curând prezentatoare la rubrica culinară a emisiunii Matinalii de la TVR Moldova.

Am întrebat-o dacă muzica face o bună echipă cu bucătăria și dacă îi place să gătească.

,,Mai degrabă muzica și rolul de prezentatoare se contopesc, după mine, chiar îmi plac ambele. Și da, mie îmi place și să gătesc și mereu am spus că mă relaxează gătitul. Și acasă gătesc cu drag, chiar dacă o fac rar, o fac bine, având în vedere că mă aflu mai mult în turnee. Ei bine, de acum încolo o să gătesc în fiecare zi, alături de invitații emisiunii, rețete dintre cele mai inedite, pentru telespectatorii noștri fideli, care ne pot urmări de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00”, ne-a comunicat artista.

Chiar dacă trezitul de dimineață, de la ora 05:00, este o provocare pentru tânăra interpretă, Stela speră să facă față acestuia, întrucât noua sa activitate o ține în priză și îi permite să facă ceea ce îi place cel mai mult – să comunice cu publicul de dincolo de ecran, fie că o face prin muzică sau prin oricare alt mijloc artistic.

„Trăiesc o nouă provocare în cariera mea artistică. Am devenit una dintre cei 4 prezentatori ai emisiunii Matinalii de la TVR Moldova. Vom veni în casele voastre în fiecare dimineață, iar eu, la bucătărie, o să gătesc bucate alături de invitați interesanți. Elena Popa este cea care mi-a predat ștafeta și îi sunt recunoscătoare pentru încredere. Îmi doresc să fiu tot mai bună zi de zi și să mă integrez frumos în extraordinara echipă a Matinalilor”, mai spune Stela Botez.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării