14 septembrie, 11:10
529
1
Stații de așteptare din Moldova, transformate în adevărate povești
14 septembrie, 11:10
529
1

Profesorii și elevii de la Școala de Arte din Telenești transformă minutele de așteptare la stație într-o plăcere colorată.

Foto: diez.md

Până la momentul de față, au fost pictate două stații, iar în rând așteaptă încă opt, transmite Știri.md cu referire la diez.md

Desenele care ajung pe stație au fost create de participanții concursului „Pictează-ți stația”, dedicat râului Ciuluc. Astfel, zece stații din bazinul râului Ciuluc, în raioanele Telenești și Sângerei, vor avea o nouă imagine.

Prima stație a fost pictată în data de 6 septembrie în comuna Mândrești, pe motivele lucrării de Andres Alexandrina, „Miracolul unui râuleț”.

Cea de-a doua stație a fost pictată la data de 13 septembrie, în satul Ciulucani (Telenești), pe motivele lucrării de Caprian Nicolae „Popasul cocostârcilor”.

Aceste activități au loc în cadrul proiectului „Asigurarea continuității măsurilor de protecție și restabilire ecologică a râului Ciulucul Mic”, realizat de Asociația Obștească EcoVisio în parteneriat cu Școala Raională de Arte Plastice „Nicolae Moisei” Telenești.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter