5 646
0
Stație de autobuze din Stăuceni, transformată ilegal în magazin agricol
5 646
0

O stație de autobuze din localitatea Stăuceni a fost transformată într-un punct comercial de unde oamenii puteau comercializa produse, ci nu să aștepte transportul public.

Veniți la fața locului, activiștii StopHam Moldova au cerut explicații de la agentul comercial care își dezvoltă afacerea în mod ilegal, transmite Știri.md.

Stația a fost transformată într-un magazin agricol încă în anul 2017. Reacția vânzătoarei a fost una negativă, aceasta fiind indignată de faptul că activiștii i-au reproșat că produsele vândute în stație deranjează călătorii.

După ce la fața locului au venit oamenii legii, vânzătoarea s-a calmat și comportamentul acesteia a devenit adecvat.

Activiștii imediat după aceasta au mers la poliție pentru a scrie o plângere, însă magazinul așa și nu a fost închis.

Recent, StopHam Moldova a mers iarăși la acest magazin, de această dată tarabele acopereau întreaga suprafață a stației de așteptare, iar pentru a ajunge la panoul cu orarul transportului trebuie să mergi peste legume, la propriu.

Primăria comunei Stăuceni declară că este la curent cu această activitate ilegală.

Astfel, activiștii au mers și la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, unde au depus o sesizare pentru a fi verificată starea stației de așteptare, care, de fapt, este loc public, nu spațiu prevăzut pentru comerț.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter