main logo
473

Start înregistrărilor la Maratonul de Crăciun by Naturalis 2018

Pe 16 decembrie, în ajunul sărbătorilor de iarnă, în centrul Chișinăului se va desfășura cea de-a șasea ediție a cursei costumate pentru întreaga familie – „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2018”!

Participanții urmează să alerge 3 km, colectând cadouri și încărcându-se cu bună dispoziție pe parcursul întregii distanțe. Traseul cursei va trece pe bulevardul Ștefan cel Mare. Înregistrarea este deschisă, pentru toți doritorii, pe site-ul craciun.md

Costul participării este de 100 lei. O parte din încasările din vânzarea pachetelor de start va fi folosită în scopuri caritabile.

Cursa costumată va începe la ora 12:00 în PMAN din Chișinău. La cursă se vor putea alătura doar participanții înregistrați și îmbrăcați în costume de carnaval. Aceștia vor primi câte un pachet de start cu un număr de participare, o căciulă de Moș Crăciun și o pungă pentru cadouri. 

În afară de darurile colectate în timpul cursei, toți participanții vor primi câte o medalie simbolică la finiș. După finalizarea cursei, va avea loc un concurs pentru cele mai originale costume de carnaval.

Scopul „Maratonului de Crăciun by Naturalis 2018” este promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos. Participarea la cursa de carnaval vă oferă ocazia să petreceți ziua distractiv, în compania membrilor familiei și a prietenilor.

Organizatorii „Maratonului de Crăciun by Naturalis 2018” sunt organizația sportivă Sporter, forumul pentru femei - mama.md și cel mai popular panou de anunțuri online - 999.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării