main logo
18561

Starea tânărului accidentat în Bali s-a agravat: Rudele cer ajutor

Starea moldoveanului care a suferit în urma unui grav accident în Bali s-a înrăutățit din cauza incompetenței medicilor, anunță prietenii tânărului.

Starea tânărului accidentat în Bali s-a agravat: Rudele cer ajutorColaj: știri.md

Potrivit celor apropiați, Marseli Mizerniuc a fost internat într-un spital din Bali cu fractura femurului stâng și sângerări pulmonare, transmite Știri.md.

„Din nefericire, din cauza unor erori medicale, nu au fost efectuate la timp toate investigațiile necesare pentru a identifica cauza principală a deteriorării stării sale de sănătate. 

După cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se că suferă de disecție a aortei ascendente, o condiție medicală extrem de gravă, care afectează fluxul sanguin către creier. În acest moment, el se confruntă și cu infecții, sângerări pulmonare, pneumonie bilaterală și fractura menționată anterior”, au declarat prietenii săi.

La moment, moldoveanul are nevoie de două intervenții chirurgicale complexe la inimă, pe aorta ascendentă și pe aorta descendentă. 

Familia și prietenii au reușit să suporte toate cheltuielile necesare până în prezent, însă pentru operațiile care urmează să aibă loc este nevoie de suma de 200.000 de euro, aceasta fiind una enormă pentru rude.

Astfel, apropiații tânărului solicită ajutor de la toți cei care au posibilitatea să-l ajute din punct de vedere financiar pe Marseli și să doneze pe platforma Caritate.md.

Reamintim că accidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul vacanței pe insulele Bali.

Foto: caritate.md

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării