14 ianuarie, 10:07
124
0

Starea drumurilor: Accesibilitatea, asigurată de 69 autospeciale

14 ianuarie, 10:07
124
0

Pe mai multe drumuri publice naționale au fost efectuate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

Starea drumurilor: Accesibilitatea, asigurată de 69 autospeciale

Astfel, în urma căderii zăpezii, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate temperaturi scăzute fără precipitații esențiale, iar starea părții carosabile în zona de Nord fiind umedă, pe alocuri uscată, în zona de Sud și Centru – umedă, pe alocuri lunecuș, transmite Știri.md.

Procesul tehnologic a fost desfășurat cu utilizarea a 69 de utilaje speciale și implicarea a 154 de muncitori rutieri în municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Sângerei, Cahul, Cantemir, Taraclia, Căușeni, Cimișlia, Leova, Anenii Noi, Dubăsari, Ocnița, Hâncești, Orhei, Rezina, Telenești, Drochia, Glodeni, Râșcani, Florești, Soroca, Șoldănești, Călărași, Strășeni, Ungheni și UTA Găgăuzia.

La moment, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată.

Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter