main logo
3422

Stâlp din Chișinău, doborât de un șofer fugar cu mașina închiriată

Un pilon a fost doborât la pământ după ce o mașină a intrat cu putere în el. Aceasta, la rândul ei, s-a ciocnit cu un alt automobil care intenționa să vireze.

Stâlp din Chișinău, doborât de un șofer fugar cu mașina închiriată

Accidentul s-a produs pe o stradă din cartierul Telecentru. Șoferul care a lovit pilonul a fugit de la fața locului. În automobilul acestuia politia a găsit sticle cu alcool, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe strada Gheorghe Asachi din carterul Telecentru. Impactul s-a produs între două automobile: o Toyota și un Infinity. Potrivit șoferului din Toyota, vinovat s-ar face celalălt conducător auto care ar fi circulat cu viteză mare. Spune că a fost lovit pe partea stângă, în timp ce vira pe o altă stradă.

Pilonul a fost pur si simplu doborât la pământ, insă nu a afectat și alte mașini sau oameni aflați pe stradă în acel moment. Și un trecător susține că șoferul din Infinity s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

Pe lângă șofer, în automobilul de marca Infinity se mai afla un pasager. Cei doi au dispărut de la locul accidentului. Oamenii legii au descoperit în mașină sticle cu alcool. În prezent, șoferul este căutat de oamenii legii.

La fața locului a venit și o echipa de la Moldtelecom, care aU fotografiat pilonul, dar au refuzat să ne spună despre daunele aduse companiei, in urma acestui accident. Deocamdata, nu este clar cine se face vinovat de accident, dar si ce pedeapsa risca acesta.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării