main logo
1856

Sportivul Aurel Ignat, trimis în arest pentru 30 de zile

Mandat de arest şi pentru cel de-al doilea bănuit în cazul omorului bărbatului de 30 de ani la un club din Chişinău.

(14:55) Judecătorul a emis un mandat de arestare pe un termen de 30 de zile pe numele lui Aurel Ignat. Potrivit avocatului acestuia, starea de sănătate a clientului său nu i-a permis să se prezinte în fața magistraților, chiar dacă a fost escortat. Avocatul a declarat că Aurel Ignat nu recunoaște vina și că explică loviturile aplicate victimei, care ulterior a decedat, drept formă de apărare, scrie zdg.md.

Procurorii urmează să ceară astăzi, 29 mai, mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele lui Aurel Ignat, cel de-al doilea luptător K1, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

Amintim că, duminică, 27 mai, primul bănuit în acest dosar, Mihai Pârgaru, a primit 30 de zile de arest.

Pe 25 mai, un bărbat de 30 de ani s-a stins la Spitalul de Urgență după ce a stat internat 6 zile fiind în stare de comă din cauza traumatismelor grave pe care le avea. Bărbatul ar fi fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi profesioniști K1 în apropierea centrului comercial Atrium, din Chișinău. Bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de 18 spre 19 mai. Acesta avea multiple traumatisme ale scheletului facial, iar în aceeași dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale în regim de urgență, pentru extragerea hematomului cerebral. După șase zile de comă, bărbatul a decedat. 

Astăzi, bărbatul decedat, pe nume Sergiu, a fost condus astăzi pe ultimul drum fiind înmormântat în localitatea lui de baştină - Orhei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării