main logo
996

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă are un alt director

Victor Diatișen a plecat din funcție după mai bine de 30 de ani de activitate în această instituție. Fostul director a declarat că decizia a luat-o din cauza problemelor de sănătate pe care le are, dar și din cauza vârstei.

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Toma Ciorbă are un alt director

Fotoliul de director a fost ocupat de Sergiu Vasilița, care până zilele trecute a fost vicedirector medical la Spitalul Dermatologie și Maladii Comunicabile, transmite Știri.md cu referire la Sănătateinfo.md.

Victor Diatișen a declarat pentru Sănătate INFO că pleacă din motive de sănătate, dar și că e timpul ca altcineva să-i ia locul, mai tânăr și cu mai multă răbdare.

„Plec din propria inițiativă, starea sănătății nu-mi permite. Voi suferi o intervenție chirurgicală, iar recuperarea va dura mai mult. Deja și vârsta este mare, tinerii trebuie să vină să tragă mai bine. De mai bine de 30 de ani sunt director. În spital am venit în 1974, când încă eram student. Am lucrat mai întâi ca felcer. Am fost plecat vreo 3 ani din țară în deplasare de lungă durată, în rest doar în acest spital am lucrat”, spune Victor Diatișen.

Până a deveni director la „Toma Ciorbă”, Sergiu Vasilița a lucrat, începând cu anul 1986 ca medic militar și director al Spitalului Clinic Militar Central până în 2011, acum pensionar al Ministerului Apărării.

Din 2011 a lucrat în cadrul Serviciului Republican Medicina Calamităților până în anul 2014, când a fost numit director medical al Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării