main logo
1714

Spital de coșmar, surprins în raionul Florești: Frig, ger și dezastru

„Frig, jeg și dezastru”, astfel descrie un bărbat salonul unde i-a fost internată mama, într-un spital din raionul Florești.

Spital de coșmar, surprins în raionul Florești: Frig, ger și dezastru

Într-o postare pe facebook, acesta a atașat câteva fotografii în care se vede clar „luxul” din instituția medicală. Țevi riginite, murdărie, iar pereții și podeaua sunt plini de găuri, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

Bărbatul a menționat că așteaptă un răspuns de la Ministerul Sănătății pe marginea acestui caz.

Iată întreaga postare a bărbatului:

„Mi-e jenă, tângă de această postare, dar mă doare până la os. Și trebuie să zic. I-am făcut mamei mele, la țară, toate condițiile, măcar la bătrânețe să trăiască frumos. Azi, a fost internată la spitalul din Florești. Aceasta este camera ei de spital. Frig, jeg și dezastru. Cum? Mă întreb, cum? 

În sec. 21, să ai spitale în asemenea hal?? Și voi ziceți, de ce să te implici în politică? Iată, de ce! Pentru schimbări la nivel de stat, pentru că degeaba mai faci condiții decente în casă, când ajungi în asemenea spitale. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale există în R. Moldova în realitate sau doar pe hârtie?? 

Conducerea spitalului intră măcar din când în când în aceste saloane de spital? Sau e ok așa și eu am căzut de pe lună??!! O secție de intoxicații/infecții a unui spital, trebuie să izoleze și să vindece intoxicațiile sau să le multiplice? Că eu, dacă privesc aceste fotografii, doar spital nu-mi pot imagina. Orice. Doar spital, nu. 

Să nu ne băgăm în politică, am înțeles, dar ce să facem, ce să facem, dragii mei, când noaptea e lungă și eu sunt la 2000 km??! Sper că am prin listă oameni de la Ministerul Sănătății, care să-mi dea un răspuns rațional... :( Că eu nu-l găsesc...”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării