main logo
8425

Soțul unei angajate a grădiniței din Anenii Noi, infectat cu COVID-19

Soțul unei angajate a grădiniței din Anenii Noi, infectate cu COVID-19, a fost și el diagnosticat cu noul coronavirus.

Soțul unei angajate a grădiniței din Anenii Noi, infectat cu COVID-19Foto: știri.md

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de responsabili din cadrul Consiliului Raional Anenii Noi.

"Este vorba despre soțul unei angajate infectate cu COVID-19. La momentul de față sunt câteva persoane din cadrul grădiniței care au manifestat simptome și li s-au prelevat probe. Toți angajații sunt monitorizați și se află în autoizolare", ne-a comunicat sursa noastră.

Mai mult, sursa Știri.md ne-a spus că testul privind infectarea cu COVID-19 în cazul unei angajate a grădiniței a fost negativ.

"Din cele 3 persoane cărora inițial li s-au prelevat probe, două sunt infectate, iar în alt caz testul a fost negativ. Avem și cazuri îmbucurătoare", a mai menționat responsabilul din cadrul Consiliului Raional Anenii Noi.

Astăzi, oficialii localității respective au confirmat print-un mesaj public că a treia persoană a fost infectată cu COVID-19 și că gravitatea situației în localitate ia amploare.

Știri.md amintește că prima angajată a grădiniței a fost infectată cu coronavirusul de tip nou la data de 22 martie., iar cea de a doua angajată a fost diagnosticată, ieri, 23 martie.

Menționăm că până în prezent, au fost confirmate 125 de cazuri de COVID-19.

Potrivit datelor oficiale, până în prezent, în Republica Moldova a fost înregistrat un singur deces din cauza COVID-19, iar doi pacienți infectați s-au vindecat.

Știri.md reamintește că, pe 17 martie, Parlamentul de la Chișinău a declarat stare de urgență națională în legătură cu situația epidemiologică, până la data de 15 mai.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării