main logo
1587

Soții care trăiau într-o canalizare, evacuați de Termoelectrica

Cei doi soți din Nisporeni, care se adăposteau într-o gură de canalizare din Capitală, au fost astăzi evacuați.

Soții care trăiau într-o canalizare, evacuați de Termoelectrica

Responsabilii de la Termoelectrica au mers și au sudat capacul. Autoritățile spun  au făcut-o pentru oamenii își puneau viața în pericol înnoptând acolo și le recomandă meargă la un centru de găzduire a persoanelor fără adăpost, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Dimineața, Tatiana și Român s-au trezit în vizită cu câțiva muncitori de la Termoelectrica.

Femeia afirmă aceștia le-au spus  nu au procedat bine  și-au povestit istoria, pentru șefii lor au văzut știrea la televizor, s-au autosesizat și au dat indicații cele două capace de canalizare  fie sudate.  

Fără un leu în buzunar, cei doi nu știu unde  o apuce și spun  le este frică mai vorbească despre necazul lor, așa astăzi nu au vrut  mai apară în reportaj.

”E frig afară și am înghețat. Noi azi încă nu am mâncat, nu avem nici 10 lei în buzunar. Stăm și tremurăm de frig. Nici nu știu ce  facem.” 

Responsabilii de la Termoelectrica susțin au luat decizia de a suda gura de canalizare pentru  oamenii și-ar fi pus viața în pericol.

Responsabilii întreprinderii le recomandă celor doi  se adăpostească la un centru de găzduire pentru persoanele fără domiciliu, soții spun însă acolo condițiile ar fi mizere. 

"Nu ne ducem noi acolo, nu o -mi las câinele și eu  dorm, iar câinele meu  stea afară. Dacă lucrezi pe ține te alungă, mergi și îți caută apartament. Mai bine  stau afară, dar stau curată.” 

După ce povestea a apărut public, acestora li s-a oferit câte un post de muncă.

Acum cei doi, rămași în stradă, spun nu știu unde vor înnopta

Tatiana și Român au fost crescuți la orfelinat, iar în urmă cu 10 ani au rămas fără acte și nu s-au putut până acum angaja legal în câmpul muncii. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării