main logo
12698

Soția lui Sergiu Sîrbu: Starea părinților s-a înrăutățit brusc

Soția ex-deputatului reținut Sergiu Sîrbu, Ina Sîrbu, a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook după reținerea soțului.

Soția lui Sergiu Sîrbu: Starea părinților s-a înrăutățit bruscFoto: facebook/ Ina Sîrbu

Aceasta a declarat că soțul său nu are nicio vină, iar tot ce se întâmplă este o răfuială politică, transmite Știri.md.

Atât mai mult, Ina Sîrbu a mai declarat că starea de sănătate a socrilor săi este din ce în ce mai gravă din cauza ultimelor evenimente din viața familiei sale.

”Nu aștept compasiune din partea nimănui. Conștientizez că în societatea noastră există foarte multă ură și că unii oameni se bucură de răul altora.

Am văzut multă ranchiună atunci când soțul meu a fost internat la spital, fiind la un pas de moarte. Am văzut cât de mulți îi vor „binele”, după ce a fost arestat. Nu intru în detalii despre nedreptatea la care este supus, pentru că e de la sine înțeles că tot ce i se întâmplă nu este decât o răfuială politică și că plătește inclusiv pentru greșelile altora. Sergiu nu a fugit niciodată de justiție. Ori de câte ori a fost chemat la Procuratură sau la alte instituții de drept s-a prezentat, nu s-a eschivat și a colaborat cu ancheta. Nu a fost cazul să fie umilit, reținut și arestat atât timp cât nu sunt probe concludente care i-ar demonstra vinovăția. Vreau să cred că în țara noastră mai există o justiție dreaptă și că adevărul și binele vor învinge.

Nu pot să nu recunosc faptul că familia noastră trece prin momente grele. Depun eforturi imense pentru a o ține pe fiica noastră cât mai departe de știrile negative despre tatăl ei... 

Pe lângă toate astea, starea de sănătate a părinților lui Sergiu s-a înrăutățit brusc.

Zilnic, suntem nevoiți să apelăm la ajutorul medicilor de pe ambulanță. Atașez actele doveditoare eliberate de doctori. Sper foarte mult să nu se întâmple ceva mai grav și că acest coșmar va lua sfârșit. 

Oameni buni, vă implor să încetați hărțuiala la adresa oamenilor nevinovați și să nu mai provocați suferință părinților, copiilor și rudelor acestora. Vă rog să înțelegeți faptul că binele și răul se întorc. Întotdeauna!”, a scris soția ex-deputatului pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării