main logo
4966

Soția lui Pleșca ar fi lovit un Mercedes cu BMW-ul: Replica ex-ministrului

Soția fostului deputat și ex-ministru al Apărării, Valeriu Pleșca, acum o lună, la intersecția străzii A. Mateevici cu strada Bulgară, a cotit de pe a doua bandă, la volanul unui BMW X5 (anul de fabricare 2019-2020) și a dat peste un Mercedes în care se afla o familie cu un copil.

Soția lui Pleșca ar fi lovit o mașină cu BMW-ul: Replica ex-ministruluiFoto: freepik.com

Din fericire a avut de suferit doar Mercedes-ul. Despre acest lucru s-a anunțat pe canalul de telegram ungureanu112, transmite Știri.md cu referire la punctul.md.

„Evident, ca o femeie care se respectă, imediat după accident „Doamna” Pleșca a forțat pedala de accelerație și a șters putina de la locul accidentului, iar ulterior și-a trimis soțul să „rezolve” problema”, se menționează în postare.

Potrivit sursei citate, fostul deputat ar fi venit peste ceva timp la fața locului „în pantaloni în carouri și cu un luxos Mercedes Benz, ar fi tras aere de om mare, ar fi insistat să fie fără poliție, ar fi relatat despre pilele sale din sistem, dar nici nu s-ar fi tare grăbit să achite prejudiciile de zeci de mii de lei create de către nevasta sa cu BMW, însă se pare că fără multe cunoștințe despre RCR”.

Totodată, se menționează că reprezentanții Poliției Capitalei susțin că șoferița a fost identificată, dar nu-și recunoaște vina.

„Păgubașul își face griji că ăsta, domnul ex-deputat și fost ministru al Apărării, deja ar fi apelat la pilele despre care îi relatase la locul accidentului și că cineva ar încerca să mușamalizeze cazul. 

Cazul parcă intenționat se tergiversează, iar la solicitarea Domnului fost ales al poporului ar fi fost schimbat și polițistul care examina anterior accidentul. 

Nu vreau să cred că Serghei Cemurtan, ofițerul de investigare a accidentelor cu autor necunoscut, o fi unul din categoria „sektoristul Igor Cotelevici”, care pentru o sută de euro schimbă și culoarea laptelui din alb în negru”, se mai menționează în postare.

Contactat de Știri.md, fostul ministru a declarat că nu are tangențe cu acest caz.

”Nu comentez evenimente la care nu am participat. Ba mai mult, până nu se vor expune organele competente, astfel de interviuri pot fi calificate ca imixtiune în activitatea lor”, a declarat Pleșca.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării