main logo
1378

Soția lui Ilan Șor, Jasmin, va modera propria emisiune TV

De la artistă, la prezentatoare TV. Soția primarului de Orhei, Jasmin, va modera începând cu 8 noiembrie curent, propria emisiune la unul din posturile de televiziune care i-ar aparține lui Ilan Șor.

Soția lui Ilan Șor, Jasmin, va modera propria emisiune TV

Cântăreața ar urma să apară pe sticlă alături de actrița Vera Mariancic și actorul israelian Yanislav Levinzon. Potrivit administratorului celor două posturi de televiziune, „Orhei TV” și „Televiziunea Centrală”, emisiunea „Conversație de suflet” (nr. „Душевный разговор”) va fi filmată la Moscova. Și jurnalistul rus Alexander Kovalev, care anterior a lucrat la Ren TV, va avea o emisiune de divertisment sub numele „Cu proprii ochi” (nr. „Своими глазами”), transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

La aceleași televiziuni vor mai fi difuzate și alte emisiuni, precum „O oră cu primarul”, care va reflecta activitățile lui Ilan Șor și va fi prezentată de Diana Memeț, jurnalistă care anterior a lucrat pentru postul Busuioc TV. Prezentatorii buletinelor de știri vor fi jurnaliștii Cristina Moldovanu și Dorina Gherganov, iar una din emisiunile politice va fi condusă de jurnalistul Sputnik-Moldova, Ghenadie Vakulovski. Prezentatorii talk-show-ul matinal care vi fi difuzat pe ambele canale TV vor fi iluzionistul Garry Cozma și actorul Avelin Tabarcea.

Potrivit aceleiași surse, deocamdată nu se cunoaște data exactă când ar urma să fie lansate noile posturi de televiziune, însă se presupune că ar fi ziua de 8 noiembrie, atunci când este sărbătorită Ziua orașului Orhei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării