main logo
764

Sora lui Viorel Mardare, despre ultimele clipe din viața regizorului

Sora regizorului Viorel Mardare, Angela Mardare-Titencov, povestește într-un interviu acordat pentru Ziarul de Gardă despre ultimele luni din viața acestuia.

Sora lui Viorel Mardare, despre ultimele clipe din viața regizoruluiSora lui Viorel Mardare, despre ultimele clipe din viața regizorului

Potrivit acesteia, cât a fost bolnav, Viorel Mardare a scris mereu, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„A scris, a scris și a scris. Deocamdată nu le-am citit. Nu știu unde le-a pus. Mai scria și în computer. Am lăsat 40 de zile să se așeze lucrurile, nu am răscolit apartamentul lui”, spune Angela Mardare-Titencov.

Sora acestuia a povestit în interviu despre ultimele clipe din viața lui Viorel Mardare.

„Niciodată n-a plâns, n-a stat supărat. Se ruga în tăcere. El atunci când a aflat diagnoza a zis doar „Asta nu-i cinstit, de ce mi se întâmplă asta?”. A fost conștient până la urmă. În ultima noapte, începuse agonia durerilor, i s-a făcut o injecție și îi afectase cumva capacitatea de comunicare. Nu prea putea vorbi, dar îmi arăta cu degetele la buze. Credeam că vrea apă, îi dădeam apă, dar el nega. Apoi am înțeles că vrea o țigară. I-am dat o țigară. A tras cu mare nesaț trei fumuri. Apoi a pus capul pe pernă, foarte calm. Fața i se liniștise, părea un copil. Apoi a plecat”, a mai declarat Angela Mardare-Titencov, pentru zdg.md.

Amintim că regizorul în vârstă de 37 de ani a fost diagnosticat cu cancer în 2018, iar la 9 martie 2019 s-a stins din viață.

După ce s-a tratat în Austria, Viorel Mardare revenise în Republica Moldova, iar din 21 ianuarie era internat la Spitalul Oncologic din Chișinău.

Viorel Mardare a fost un cunoscut regizor din Republica Moldova, a cărui activitate s-a remarcat în special prin spoturile sociale regizate de acesta.

Regizorul s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării