main logo
3151

Șor se laudă că a trimis cu avionul în R. Moldova focul veșnic de la Moscova

Ilan Șor și politicienii apropiați lui se laudă că au trimis cu avionul în Moldova focul veșnic de la Moscova. În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3:00, pe pagina agenției ruse de stat RIA a fost publicat un video cu Șor, care susține că trimite cu avionul, în țara noastră, o candelă.

Șor se laudă că a trimis în R. Moldova focul veșnic de la MoscovaFoto: realitatea.md

Politicianul care a fugit din Moldova și este condamnat în lipsă susținea că lumânarea va fi transmisă responsabililor de paradele care au loc în Republica Moldova, de 9 mai, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Ulterior, reprezentanți ai blocului „Victoria”, format recent la Moscova, au anunțat că focul veșnic de la Comrat a fost aprins cu ajutorul candelei trimite din Federația Rusă.

Pe 9 mai, Șor a apărut într-o fotografie publicată de Marina Tauber, alături de deputată și de guvernatoarea Găgăuziei, Evghenia Guțul. Parlamentara susținea că ea și aliații săi au asistat la parada desfășurată în Piața Roși din Moscova.

Între timp, reprezentanți ai fostului Partid Șor au fost observați la marșurile comemorative de 9 mai, alături de socialiști și comuniști. Denis Ulanov a recunoscut jurnaliștilor că echipa din care face parte sărbătorește 9 mai împreună cu BCS.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării