main logo
745

Sondaj încheiat: Chișinăul va vea Pom de Crăciun artificial

De Crăciun, în centrul Capitalei ar putea fi instalat un brad artificial. Sondajul realizat timp de o lună de către Primărie s-a încheiat, iar 87 la sută dintre participanți au optat pentru un pom artificial.

Sondaj încheiat: Chișinăul va vea Pom de Crăciun artificialLocuitorii din Capitală vor brad artificial. Primăria: Vom ține cont

Autoritățile încă nu au decis, dar promit să țină cont de părerea oamenilor, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

"Noi o să ținem cont, pentru că asta e unul dintre instrumentele pe care eu le văd pentru consolidarea încrederii și a comunicării cu orașul Chișinău și cu cetățenii. Și nu putem întreba ce cadou va dori și după asta să zicem că am luat ce am avut", a spus Ruslan Codreanu, primarul interimar. 

La sondajul postat pe Facebook au participat trei mii șase sute de oameni. Doar 13 la sută dintre ei au optat pentru un brad natural.

"În primul rând, mai facem un beneficiu naturii și în al doilea rând, se amenajează așa, după placul fiecăruia."

"Trebuie să avem grijă de mediul nostru, de copaci, să nu-i stricăm. Fiecare cu gustul lui."

"În fiecare an, în fiecare localitate, tare mulți copaci se distrug. Se poate de folosit și mai mulți ani, se face economie și de bani."

"Un brad artificial îl cumperi pentru mai mulți ani. Cu timpul, mai trebuie doar să cumperi jucării, dacă vrei ceva nou."

Până acum, la sărbătorile de iarnă, principalul pom de Crăciun al ţării era natural, deși s-a discutat și a doua variantă.

În acest an, pentru decoraţiunile din centrul Capitalei vor fi alocate aproximativ 300.000 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării