main logo
583

Sondaj: Cine sunt responsabilii de mirosul urât din Chișinău

Chișinăuienii consideră că principala cauză a mirosul urât din capitală o reprezintă proasta administrare a orașului de către funcționarii publici, care în opinia cetățenilor sunt corupți și fură bani din bugetul de stat.

Sondaj: Cine sunt responsabilii de mirosul urât din ChișinăuFoto: știri.md

Cel puțin aceasta arată un sondaj realizat recent de Asociația Sociologilor și Demografilor din R. Moldova, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

Din cele 770 de persoane care au fost chestionate, 31,9% au declarat că responsabilă de mirosul urât din municipiul Chișinău este conducerea stației de epurare a apei uzate. Alți 27% de respondenți sunt de părere că vinovați s-ar face antreprenorii care nu respectă legea și care au deteriorat stația de epurare.

În acest sens, peste jumătate dintre participanții la sondaj consideră că activitatea administrației publice din municipiul Chișinău în ultimii patru ani este rea și foarte rea.

Doar 0,7% dintre persoanele chestionate au catalogat activitatea administrației publice ca fiind foarte bună.

Sondajul a fost efectuat în perioada 11-20 septembrie 2019, în municipiul Chișinău, pe un eșantion de 770 de respondenți și are o marjă de eroare de maximum trei la sută.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării