main logo
926

Soluția lui Ion Ceban pentru a spori numărul vaccinaților în toată țara

Edilul Capitalei, Ion Ceban, consideră că în toată țara ar trebui să fie instalate puncte mobile de vaccinare anti-COVID.

Soluția lui Ion Ceban pentru a spori numărul vaccinaților în toată țaraFoto: chisinau.md

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ceban anunță că municipalitatea este gata să împărtășească experiența sa cu aceste puncte mobile, inclusiv dotarea și amenajarea lor, transmite Știri.md.

"Suntem în continuare mobilizați pe vaccinarea populației împotriva virusului COVID, toate punctele de vaccinare din municipiu activează în regim deplin, inclusiv în weekend. 

Autobuzul și troleibuzul de vaccinare sunt dislocate zilnic în locațiile stabilite și ne bucură că sunt foarte solicitate.

Consider că după acest exemplu, pot fi amenajate puncte mobile de vaccinare care pot merge împreună cu specialiștii din Chișinău în toată Republica, la Sud, Nord și Centru, din localitate în localitate pentru a informa, consulta și vaccina cetățenii.

Aceste puncte mobile să meargă pe fiecare stradă.

- Noi suntem gata să împărtășim experiența noastră cu aceste puncte mobile, inclusiv dotarea și amenajarea acestora.

Am văzut că UE și OMS au finanțat organizarea unor asemenea autobuze de vaccinare în Ucraina și pot fi aplicate și în R.M.

Chiar dacă la început proiectul lansat în Chișinău era criticat, astăzi este un bun exemplu pentru ceilalți", a scris Ceban.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării