main logo
701

Solista din DoReDoS spune cine poate reprezenta Moldova la Eurovision

Fiecare dintre artiștii care au ajuns în finala concursului național de calificare pentru Eurovision din Moldova, în acest an, merită să ne reprezinte țara la acest concurs de cântec prestigios, dacă ar fi pur şi simplu să le asculţi piesele.

Solista din DoReDoS spune cine poate reprezenta Moldova la Eurovision

Pentru că nimeni nu poate spune ce melodie este binevenită pentru Eurovision, deoarece în fiecare an gusturile şi preferinţele Europei se schimbă. 

Este opinia exprimată pentru Noi.md de către solista formaţiei DoReDoS, Marina Jundiet, care a răspuns la întrebarea care dintre artiștii moldoveni este, în opinia sa, candidatura cea mai potrivită pentru a ne reprezenta ţara la Eurovision. 

„Cel mai important lucru este ca piesa să sune organic cu artistul, astfel încât să armonizeze toate elementele: stilul, artistul, cântecul, spectacolul. Probabil, va fi mai multă certitudine doar direct în timpul finalei selecției naționale, atunci când artiștii vor ieşi în scenă și le vom vedea performanţa. Pentru că va exista deja o atmosferă și o atitudine diferită faţă de aceasta. Va fi un spectacol, un sunet, o lumină, o imagine și numai atunci va fi posibil, probabil, să spunem cine este cel mai destoinic să reprezinte Moldova în acest an la concursul Eurovision", a declarat solista formaţiei DoReDoS.

Potrivit ei, ceea ce se poate spune astăzi fără echivoc, este faptul că întrecerea Eurovision nu este un concurs pentru artiştii începători. 

„Acest concurs este cel mai dificil, pentru că numai atunci când stați deja în spatele scenei concursului Eurovision, înțelegeți că acum vei fi privit de întreaga țară, întreaga Europă, întreaga lume, că eşti faţa ţării, faţa Moldovei și trebuie să-ţi reprezinţi destoinic ţara, să cântați și să arătați tot ce știţi a face mai bine. Și pe această scenă s-ar putea ca nervii să nu reziste. Prin urmare, să lăsăm decizia cine ne-ar putea reprezenta țara în grija juriului profesionist. Cred că vor face alegerea potrivită. Și dacă alegerea va fi greşită, nimeni nu va putea spune vreodată exact cine și cum, care anume cîntec ar putea urca în topul concursului de cîntec Eurovision din acest an", a spus Marina Jundiet. 

Din numele formaţiei DoReDoS ea le-a dorit tuturor participanților la runda de selecție Eurovision succes, menţionînd că cel mai important lucru este să-şi aprecieze în mod realist puterea și capacitățile. 

„Pentru că, doar după ce nimereşti nemijlocit la Eurovision, înțelegi ce înseamnă acest eveniment. Nici un interpret care a fost acolo nu poate explica unui alt interpret, care nu a avut încă o astfel de practică, ce înseamnă aceasta. Există o mulțime de capcane în această competiție. Prin urmare, mult succes pentru toți artiștii, baftă, răbdare și nervi puternici", a spus Marina Jundiet. 

Ea a dorit tuturor participanților la concurs o evoluţie reuşită în finala rundei de selecţie și să demonstreze o ţinută de adevărat artist profesionist. 

„Într-un sfîrşit, să învingă cel mai destoinic", a subliniat solista formaţiei DoReDoS.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării