main logo
2124

Șoferul unui autocar, prins la vama Costești cu pastile nedeclarate

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Costești au contracarat o tentativă de transportare ilicită a unui lot comercial de pastile presupuse a fi psihotrope. Echipa de control, împreună cu inspectorul chinolog a depistat 120 de pastile tăinuite într-un bagaj neînsoțit.

Șoferul unui autocar, prins la vama Costești cu pastile nedeclarateFoto: Border.gov.md

Potrivit Poliției de Frontieră, cazul a fost înregistrat în seara zilei de ieri, 9 octombrie, la ieșire din țară, după efectuarea controlului de nivelul II al unui autocar, care efectua o cursă ocazională Chișinău-Finlanda, transportând pasageri și colete neînsoțite, transmite Știri.md. 

Mijlocul de transport a fost supus verificărilor de rigoare, și în rezultatul controlului fizic au fost identificate bagaje suspecte ce conțineau substanțe interzise care urmau să fie transportate peste frontiera de stat. Pe caz este documentat șoferul, un conațional în vârstă de 31 de ani. 

Drept urmare, pastilele au fost ridicate și transmise spre expertizare, mijlocul de transport cu pasagerii și-au continuat calea, iar investigațiile pe caz continuă.

Foto: Border.gov.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării