main logo
5335

Șoferul care a produs accidentul de la Jumbo și-a recunoscut vina: Riscă închisoare

Procuratura municipiului Chișinău informează că a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a bărbatului care a provocat accidentul de pe bd. Decebal din Capitală la data de 24 iulie, în urma căruia Doinița Prodan a decedat.

Șoferul care a produs accidentul de la Jumbo și-a recunoscut vinaColaj: Știri.md

Potrivit Procuraturii Generale, pe lângă faptul că șoferul automobilului de model Mercedes nu deținea permis de conducere, după ce a provocat accidentul rutier a părăsit locul faptei, transmite Știri.md

„Imediat după producerea accidentului rutier, învinuitul, manifestând neglijență față de cei implicați în accidentul rutier și față de persoanele care s-au ales cu vătămări corporale, a ieșit din automobil și a părăsit locul accidentului rutier, plecând într-o direcție necunoscută, la 3 august 2023 fiind reținut”, se arată în comunicatul emis de Procuratura Generală. 

Prin urmare, acesta și-a recunoscut vina în comiterea faptei imputate și riscă o pedeapsă maximă de până la nouă ani de închisoare cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. 

Amintim că, la data de 24 iulie, un accident grav a avut loc în apropiere de Centrul Comercial Jumbo din sectorul Botanica al Capitalei. 

În urma accidentului, cinci persoane au ajuns la spital cu diferite traumatisme.

Printre persoanele rănite se numără și Doinița Prodan, mamă a doi copii minori. 

Citește și: 

Accidentul de pe Decebal: Influencerii din Moldova, reacții după moartea tinerei

Soțul Doiniței Prodan, despre ultima dimineață în care și-a văzut nevasta

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării