main logo
12060

Șoferiță din Chișinău, live pe Facebook cu 156 km/h pe viaduct

Conducea cu 156 km/h și făcea LIVE pe Facebook. O șoferiță din Chișinău a fost numită de internauți „potențială ucigașă”.

Și asta după ce tânăra s-a filmat cum merge cu 156 km/h pe Viaductul din Chișinău, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Filmulețul a fost postat live, în seara de 21 august. Imaginile au stârnit agitație în rândul internauților. Unul dintre ei a făcut o postare într-un grup, unde a scris că vrea să o facă pe tânăra în cauză „vestită”.

”Eu propun să o facem vestită pe această tânără. De altfel se va sinucide, sau, și mai rău, va mai trage pe cineva după ea. Să mergi cu 156 km/h pe Viaduct și să filmezi pe telefon? Este o potențială ucigașă!”, a scris autorul postării.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) susține că a fost sesizat despre acest caz de mai mulți cetățeni încă de la primele ore ale dimineții.

„Cazul a fost înregistrat și acum lucrăm la procedura de identificare și sancționare. Șoferița riscă în total 2.400 de lei amendă și 8 puncte de penalizare pentru folosirea telefonului în timpul șofatului și depășirea vitezei. Asta în cazul în care nu are și alte încălcări ce ar putea-o lăsa fără permis de conducere”, a precizat pentru Știri.md ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Diana Fetco.

Depășirea limitei de viteză, dar și utilizarea telefonului mobil în timpul șofatului sunt încălcări grave ale regulilor de circulație, care pun în pericol zeci de vieți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării