main logo
10415

Șoferiţa cu Porsche, filmată beată la volan: Ești o potențială ucigașă

Șoferița care a provocat tragicul accident rutier din sectorul Buiucani al Capitalei apare într-un filmuleț distribuit de internauți pe Internet.

Șoferiţa cu Porsche, filmată beată la volan: Ești o potențială ucigașă

Deocamdată, nu se ştie când a fost realizat acest video, dar, din secvențe se poate aude cum o altă femeie încearcă să o convingă pe șoferiță să coboare din mașină, transmite Știri.md.

La rândul său, conducătoarea auto, aflată într-o vizibilă stare de ebrietate, îi propune martorei să bea ceva împreună, deși femeia care o filmează îi spune șoferiței că este o potențială ucigașă în trafic.

Știri.md reamintește că accidentul s-a produs astăzi, la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu

O mașină de marca Porsche Cayenne s-a tamponat într-un troleibuz condus de un șofer de 40 de ani, iar în urma impactului puternic, troleibuzul a fost redirecționat pe trotuar.

La volanul mașinii era o femeie în vârstă de 33 de ani, care pentru moment se află în secția de reanimare, iar pasagerul, un bărbat, care era pe scaunul din față a mașinii a decedat pe loc.

De asemenea, după coliziune, 24 de pasageri au fost preluați de echipaje medicale, printre care un minor

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării