main logo
12715

Șoferița care conducea haotic un BMW a provocat un accident în Chișinău

Tânăra care a publicat recent un video în care se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare cu o viteză de aproximativ 200 km pe oră cu BMW-ul său, a fost anterior implicată într-un accident grav.

Șoferița care conducea haotic un BMW a provocat un accident în Chișinău

Accidentul a avut loc în 2018 pe strada Ismail din Capitală. Șoferița în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea o mașină Hyundai Tucson, se deplasa cu o viteză semnificativ excesivă, transmite Știri.md cu referire la Telegraph.md.

La un moment dat, tânăra a pierdut controlul asupra conducerii și a tamponat o mașină Volkswagen.

Lovitura a fost atât de puternică încât bucățile de metal din ambele mașini au zburat la zeci de metri.

Șoferul mașinii Volkswagen, a declarat că se deplasa spre Gara de Nord și a observat că Hyundai și-a pierdut controlul, dar nu a putut evita accidentul. Bărbatul a mai spus că fata se mișca cu o viteză excesivă pe contrasens.

Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit.

Nu este pentru prima dată când tânăra și prietenul său se laudă pe rețelele de socializare cu cursele sale pe străzile Capitalei. Cu un an în urmă, cuplul devenise deja „eroii principali” ai mass-mediei locale. Atunci șoferița se deplasa cu o viteză de 200 km/h pe o stradă principală, iar iubitul acesteia își arăta abilitățile în timp ce conducea automobilul cu picioarele scoase peste fereastă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării