main logo
5585

Șoferița care a lovit mortal o fetiță din Fălești, cercetată în libertate

Șoferița de 24 de ani care a spulberat copila de 10 ani pe o trecere de pietoni din Fălești este cercetată penal în libertate.

Șoferița care a lovit mortal o fetiță, cercetată în libertateFoto: știri.md

Despre aceasta a declarat pentru Unimedia Eugenia Molceanov, ofițerul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Fălești. Copila s-a stins din viață pe patul de spital, câteva ore mai târziu după impact, transmite Știri.md.

Între timp, bloggerul Eugen Luchianiuc a publicat imagini cu automobilul șoferiței, după accident. 

Martori ai accidentului au declarat pentru Unimedia că șoferița ar fi protejată de organele de drept.

Înseși informațiile despre tragedie au ieșit la iveală după ce redacția noastră a fost sesizată de oameni care nu-și doreau ca acest caz să fie mușamalizat, peste două zile de la producerea accidentului.

La rândul său, Poliția neagă acuzațiile despre o eventuală protecție pentru tânăra care era la volan și declară că oamenii legii cercetează toate circumstanțele.

Potrivit ofițerului de presă, pe acest caz a fost deschis un dosar penal, iar femeia riscă până la șapte ani de închisoare, conform legislației în vigoare.

La data de 2 decembrie, aproximativ ora 07:30 dimineața, în orașul Fălești, o șoferiță în vârstă de 24 de ani, locuitoare a orașului Soroca, conducând un automobil de marca „Mitsubishi”, a lovit o fetiță de 10 ani, din orașul Fălești, care traversa partea carosabilă regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, copila a fost internată la spital, unde a decedat în seara zilei de 3 decembrie.

Fetița de 10 ani, care a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Fălești, a fost înmormântată la data de 5 decembrie. Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Fălești a venit cu un mesaj de condoleanțe.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării