main logo
1801

Șofer, la un pas de a lovi un copil după impactul cu o mașină a Poliției

Un șofer a ajuns pe mâna Poliției, după ce a lovit un automobil al polițiștilor din Orhei și a fost la un pas de a accidenta un copil pe trecerea de pietoni.

Șofer, la un pas de a lovi un copil după impactul cu o mașină a PolițieiFoto: Captură video

Potrivit unui comunicat al Poliției, polițiștii din Orhei, deplasându-se cu automobilul de serviciu pe strada 31 August din oraș, au oprit la o trecere de pietoni pentru a ceda trecerea unui copil, transmite Știri.md.

După staționare, mașina de serviciu a fost izbită din spate de către un VAZ 2109, care a fost la un pas de a lovi copilul și care, după impactul cu mașina polițiștilor, a accelerat părăsind locul accidentului rutier, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au găsit automobilul abandonat în extravilanul municipiului Orhei. Șoferul a fost localizat și escortat la Inspectoratul de Poliție Orhei.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, originar din Orhei. Rezultatul testării alcoolscopice a stabilit că acesta nu consumase alcool.

Automobilul a fost ridicat și dus la parcarea specială.

Șoferul riscă să rămână fără permis după ce a provocat accidentul rutier, a părăsit locul, a încălcat regulile de circulație rutieră cu deteriorarea bunurilor materiale și pentru neacordarea de prioritate a pietonilor și altor participanți la traficul rutier.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării