main logo
674

Șofer din Bălți, prins beat criță la volanul unui automobil avariat

Un bărbat de 33 de ani a urcat în stare de ebrietate la volanul unui automobil avariat și se deplasa haotic pe străzile din municipiul Bălți.

Șofer din Bălți, prins beat criță la volanul unui automobil avariatColaj: știri.md

Cazul a avut loc la 8 mai, aproximativ la ora 20:00, în orașul Bălți, transmite Știri.md.

Polițiștii au observat automobil de marca Fiat Doblo, care era avariat, cum se deplasează haotic, fapt ce i-a determinat să-l stopeze.

Fiind somat să se oprească, conducătorul mijlocului de transport a ignorat cerințele legale ale poliției, dar ulterior s-a conformat și a tras pe dreapta.

În timpul discuțiilor cu șoferul, oameni legii au simțit un miros puternic de alcool. Acesta fiind supus alcooltestului, a înregistrat o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,49 mg/l.

Pe numele acestuia a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Inspectoratul de poliție Bălți vă reamintește despre necesitatea respectării Regulamentului Circulației Rutiere și neadmiterea cazurilor de conducere în stare de ebrietate:

- nu urcaţi la volan, dacă aţi consumat alcool;

- în cazul în care sunteți în stare de ebrietate, găsiți o altă modalitate de a ajunge în siguranță la destinație, cum ar fi: transportul public, taxiul, fie rugați o altă persoană care nu a consumat alcool să urce la volan;

- nu lăsați prietenii să conducă sub influența alcoolului.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării