main logo
1189

Șofer din Bălți, lovit de propriul automobil. Tânărul a ajuns la spital

Un tânăr de 28 de ani a fost lovit de propriul automobil și a ajuns la spital. Accidentul a avut loc ieri, pe o stradă din Bălți.

Șofer din Bălți, lovit de propriul automobil. Tânărul a ajuns la spitalFoto: știri.md

Contactată de Știri.md, Eugenia Molceanov, ofițer de presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți, ne-a declarat că, în data de 8 ianuarie 2023, la ora 17:27, a fost recepționat apelul la 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe stradela Cepaev, 8 din municipiul Bălți.

La fața locului s-a deplasat Grupa operativă a IP Bălți în deplină componență, unde, în urma măsurilor întreprinse și materialelor acumulate, a stabilit că, în data de 8 ianuarie 2023, aproximativ la ora 17:20, un tânăr de 28 de ani, locuitor al municipiul Bălți, a coborât din automobilul personal de model Opel Astra, înmatriculat în Moldova, și nu a întreprins măsurile necesare pentru a exclude pornirea vehiculului de la sine.

Drept urmare, automobilul personal a început deplasarea înapoi, în pantă, ciocnindu-se într-un gard din plasă metalică, fiind lovit și conducătorul automobilului, care se afla în spatele vehiculului.

În urma impactului, conducătorul auto s-a ales cu leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Clinic din Bălți.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0,00 mg/l în aerul expirat.

La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării