main logo
1436

Șofer cu un comportament inadecvat, surprins pe o stradă din Capitală: Era drogat

Un șofer a a fost surprins pe o stradă din sectorul Râșcani al Capitalei cu un comportament inadecvat.

Șofer cu un comportament inadecvat, surprins în Capitală: Era drogatColaj: știri.md

Imaginile de la fața locului au fost expediate de un cititor Știri.md prin intermediul opțiunii ”Expediați-ne o știre”.

Potrivit martorului, șoferul sta parcat în preajma sensului giratoriu de pe bulevardul Moscova și prezenta un comportament inadecvat.

Din imagini se poate observa cum oamenii legii scot mai multe lucruri personale ale șoferului deasupra automobilului, printre care și un pachețel suspect.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati ne-a spus că șoferul a fost observat de un echipaj de poliție care patrula străzile orașului.

Apropiindu-se de șofer, oamenii legii au remarcat că acesta are un comportament straniu. Ulterior acesta a fost dus la Inspectoratul de Poliție unde a fost stabilită și identitatea acestuia. Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani care singur a recunoscut că a consumat substanțe narcotice.

”Pe cazul dat a fost întocmit un proces verbal pentru procurarea ori păstrarea ilegală de drogurilor în cantităţi mici sau consumul de droguri fără prescripţia medicului. Conform legislatiei acesta riscă să fie sancţionat cu amendă de la 600 de lei până la 1.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 72 de ore”, ne-a spus ofițerul de presă. 

Ulterior angajații din cadrul INSP au ridicat automobilul și l-au transportat la parcarea specială.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării