main logo
882

Șofer beat criță, surprins de polițiști conducând cu spatele în Chișinău

A urcat la volat și a condus prin Capitală în stare avansată de ebrietate. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost depistat de ofițerii de patrulare în timp ce conducea pe contrasens pe strada Columna din Capitală.

Șofer beat criță, surprins de polițiști conducând cu spatele în ChișinăuFoto: Știri.md

Când a observat polițiștii, șoferul a început manevra de mers cu spatele, punând în pericol atât șoferii, cât și pietonii, transmite Știri.md.

Testul cu aparatul alcoolscopic a confirmat că individul era în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 1,35 mg/l.

„Ofițerii de patrulare zilnic depistează conducători auto în stare de ebrietate. Nu-i sperie nici moartea, nici închisoarea, nici privarea de permis, nici amenzile. În contextul weekend-ului, vacanței, concediului, când petreceți, mergeți la picnicuri, aniversări, ceremonii NU urcați la volan dacă ați consumat alcool. Prețul e prea mare. Câte morminte acum nu ar fi existat, dacă am fi cu toții responsabili”se menționează într-un comunicat al INP.

De la începutul acestui an, în țară s-au produs peste 60 de accidente rutiere, în urma cărora 17 oameni au decedat, iar alți peste 60 de oameni au rămas traumați pe viață. 

Conform Inspectoratului Național de Patrulare (INP), majoritatea accidentelor rutiere au fost provocate de șoferii aflați în stare de ebrietate la volan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării