main logo
5887

Șoarece găsit copt în pâine. Reacție de la Franzeluța și ANSA

„Franzeluţa” S.A. vine cu o reacţie privind postarea unui consumator pe o reţea de socializare, unde a prezentat câteva poze cu o pâine în ambalaj Franzeluţa, în care ar fi găsit un un șoarece copt.

„Imediat ce cazul a intrat în atenţia noastră a fost convocată o şedinţă de urgenţă unde am luat legătură cu persoana respectivă solicitându-i să ne prezinte probele. 

Analizând circumstanţele, probabilitatea ca un obiect străin să pătrundă în aluatul din care se fabrică pâinea este imposibilă", se menționează într-un comunicat emis de combinatul de panificație.

Reprezentanții producătorului de pâine au declarat că tehnologia de preparare a produselor de panificaţie parcurge câteva etape de fabricare strict monitorizate, iar sistematic, întreprinderea este supusă unor verificări stricte din partea Autorităţilor cu Drept de Control.

Este de menţionat că până în prezent compania nu s-a mai confruntat cu un caz similar.

Combinatul de panificație este ferm convins că prin intermediul acestui caz se încearcă o defăimare a imaginii întreprinderii şi produselor pe care le fabrică.

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) s-a autosesizat și a inițiat verificări la întreprinderea de panificație ,,Franzeluța" S.A. care ar fi produs și pus în vânzare o pâine ce ar conține un șoarece. Cazul a fost reclamat Direcției Municipală pentru Siguranța Alimentelor Chișinău.

În baza reclamației depuse, DMSA Chișinău a inițiat acțiunile prevăzute de legislație privind examinarea reclamațiilor. La întreprindere a fost delegat un inspector pentru siguranța alimentelor, care investighează cazul.

Rezultatele investigației vor fi făcute publice de către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

Amintim că ieri, un bărbat din Capitală a găsit într-o pâine un şoarece mort. Indignat, acesta a postat imaginile cu animalul din bucata de pâine pe o reţea de socializare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării