main logo
489

SMURD din Moldova, premiul pentru profesionalism în asistență medicală

Echipa SMURD din Republica Moldova a ridicat premiul pentru profesionalism în asistență medicală la Gala Elitelor Medicale ediția a VII-a din Iași.

SMURD din Moldova, premiul pentru profesionalism în asistență medicalăFoto: IGSU

În data de 4 noiembrie 2022 echipa SMURD din Republica Moldova a participat la Gala Elitelor Medicale ediția a VII-a, organizată la Iași unde a fost decernată cu premiul pentru profesionalism în asistență medicală, transmite Știri.md.

Angajații SMURD din țara noastră au fost menționați pentru dedicație și suport acord sistemului medical din România în lupta cu pandemia COVID-19. 

Echipa a fost felicitată pentru realizările atinse, salvarea vieților omenești, dar și sprijinul acordat colegilor din România în lupta cu virusul nemilos. 

Prestigioasa festivitate de premiere a elitelor medicale românești și internaționale a fost celebrată la cea de-a VII-a ediție și presupune un eveniment de amploare, cu participarea de peste 400 de persoane notorii din domeniul medical și a sănătății.

Gala Elitelor Medicale marchează profesionalismul și eforturile depuse în activitatea medicală și întrunește elitele medicale din România, dar și Republica Moldova.

În cadrul evenimentului au fost decernate premii pentru cele mai bune echipe de urgență, pentru cei mai buni medici, cea mai dinamică societate medicală, profesionalism în protejarea și respectarea drepturilor pacienților, pentru educație și cercetare în domeniul medical, dar și excelență în medicină. 

Gala Elitelor Medicale a fost organizată la Iași cu susținerea Universității de Medicină și Farmacie ,,Grigore T. Popa”, Colegiul Medicilor Iași și Universitate de Stat de Medicină și Farmacie ,,Nicolae Testimițeanu” din Republica Moldova, dar și Forumul serviciilor și tehnologiilor medicale.

Scopul evenimentului a ținut de marcarea excelenței în domeniul sănătății și medicinii, dar și a schimbului valoros de specialitate, precum și de stabilirea a unor conexiuni între experți în domeniul medical.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării