1 982
0
Smiley își ia rămas bun de la părul lung. Cum a apărut pe Instagram
1 982
0

Smiley este iubit de fanele sale indiferent de cât de lung are părul, însă asta nu înseamnă că frizura artistului nu rămâne un subiect de dispută pe rețelele sociale.

Foto: instagram/smiley_omul

Deși majoritatea admiratoarelor l-au rugat să se tundă în momentul în care și-a lăsat plete, acum multe dintre ele s-au obișnuit cu acest look mai rebel, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram o imagine de la hairstylist, în care le spunea fanilor că urmează să se tundă. 

“Chiar acum sunt la salonul lui Florin Noje din Piața Romană. El m-a sfătuit să-mi las părul lung, tot el urmează să mă și tundă. Aștept propunerile voastre de tunsori până la ora 21, iar asta nu înseamnă că nu mă tund tot cum vreau eu”, a glumit artistul.

Fanii au luat în serios cererea artistului și l-au bombardat cu peste o mie de comentarii. În scurt timp, a apărut și răspunsul lui Smiley cu noua frizură… în Photoshop. Amuzant este însă că mulți nu s-au prins că e o imagine editată și l-au felicitat pe cântăreț pentru noul look.


Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter