main logo
602

Situaţia la moment în Chişinău, ca urmare a condițiilor meteo

La această oră, traficul rutier pe străzile Capitalei se desfășoară în condiții de iarnă, iar transportul public circulă pe toate liniile prevăzute.

Situaţia la moment în Chişinău, ca urmare a condițiilor meteo

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, serviciile de deszăpezire acționează în continuare la presărarea materialului antiderapant, cu 29 de utilaje, pentru prevenirea formării poleiului pe străzi, la stațiile de așteptare și în curțile de blocuri, transmite Știri.md.

De asemenea, la solicitarea municipalității, agenții de patrulare sunt antrenați la fluidizarea traficului pe arterele Capitalei, dar și la localizarea și evacuarea autoturismelor, mașinilor de mare tonaj și autobuzelor, care staționează neregulamentar pe marginea drumului.

Autoritățile administrației publice locale solicită automobiliștilor să evacueze unitățile de transport parcate pe marginea carosabilului și pe trotuare, de pe arterele principale ale Capitalei și pe cele unde circulă transportul public, inclusiv: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Moscova, str. Ion Creangă, str. Alba Iulia, Calea Ieșilor, bd. Mircea cel Bătrân și Calea Orheiului, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină calitativ.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării