main logo
723

Situația la frontieră: Trafic intensiv în mai multe puncte de trecere

Poliția de Frontieră informează că în perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o creștere a mediei timpului de așteptare.

Situația la frontieră: Trafic intensiv în mai multe puncte de trecere

În această dimineață au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere Criva, către ora 07:40 s-a format pe sensul de ieșire din țară o coloană de 50 de mașini, transmite Știri.md

Se activează la capacitate maximă, fluxul este direcționat pe toate pistele de control, iar reprezentații autorităților de frontieră și vamale comunică permanent cu călătorii, informându-i despre situația din moment. 

Totodată, se recomandă călătorilor să aleagă pentru traversarea frontierei punctul de trecere din apropiere Larga-Kelmențî, care funcționează în regim normal. 

Circulație îngreunată în punctul de trecere Mirnoe, după barieră la ora actuală sunt în jurul a 40 de mașini care așteaptă ieșirea din Republica Moldova. 

Rândul format pe partea moldovenească este condiționat de blocajul creat la intrarea în Ucraina, prin punctul de trecere Tabaki. În acest sens, recomandăm participanților la traficul transfrontalier să opteze pentru punctul de trecere Vulcănești.

Un ambuteiaj este creat la intrarea în Ucraina, în punctul de trecere Starokazacie. Rândul creat pe traseul tranzit ajunge până în punctul de trecere Tudora, fapt ce poate genera un flux majorat pe partea moldovenească.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 12.950 traversări persoane;
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 12.281 traversări persoane;
PTF Sculeni - 7.543 traversări persoane;
PTF Cahul – 7.324 traversări persoane;
PTF comun Palanca - 6.344 traversări persoane;

PTF Giurgiulești-Galați – 6.529 traversări persoane;

PTF Otaci - 6.937 traversări persoane;
PTF Tudora - 6.819 traversări persoane
.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării