main logo
563

Situația la frontieră: Acte false și tentative de trecere ilegală

Angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul ultimelor 24 de ore, au înregistrat mai multe acțiuni ilegale.

Situația la frontieră: Acte false și tentative de trecere ilegală

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada de referință opt persoane au încălcat regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, transmite Știri.md.

Totodată, au fost înregistrate 3 tentative de trecere a frontierei cu documente falsificete, iar 5 cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.

De asemenea, 7 conducători auto au ignorat regulile de transportare și de folosire a vinietelor, iar două persoane aflate în conflict cu legea și un mijloc de transport pus la consemn au fost reținute ca urmare a schimbului de informații cu instituțiile de drept naționale.

Menționăm că la moment, toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal, nefind înregistrate valori ridicate în trafic.

În această dimineață, începând cu ora 06:30 și pe parcursul a două ore, prin trei puncte de trecere a frontierei, Palanca, Criva, Briceni, s-a circulat cu dificultate, timpii de așteptare depășeau 30 de minute. 

La ora actuală se menține trafic intensiv în PTF comun Palanca și PTF comun Criva. Polițiștii de frontieră recomandă călătorilor să opteze pentru punctele de trecere din proximitate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării