main logo
399

Situația în punctele de trecere a frontierei de stat

Poliția de Frontieră informează că în perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport.

Situația la frontieră: Trafic intensiv în mai multe puncte de trecere

Astfel, în punctul de trecere Mirnoe, de la ora 06:00 a început să crească timpul de așteptare la traversarea frontierei pe sensul de ieșire din țară, ajungând la 30 de minute. Estimativ, aceste valori ridicate de trafic se vor menține până la ora 09:00, transmite Știri.md

Trafic îngreunat a fost înregistrat în această dimineață în punctul de trecere comun Criva, după barieră fiind format un rând de 40 de mijloace de transport, la ora actuală circulația este degajată, iar timpul de așteptare nu depășește 20 de minute.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 71.629 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 37.014 a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 38.526 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 14.928  traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculat în străinătate – 7.820 traversări autovehicule.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 14.539 traversări persoane;
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 10.025 traversări persoane;
PTF Cahul – 6.091 traversări persoane;
PTF Giurgiulești-Galați – 5.892 traversări persoane;
PTF Tudora – 5.890 traversări persoane;
PTF comun Palanca – 5.166 traversări persoane;
PTF Sculeni – 5.160 traversări persoane.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării