main logo
555

Situația din Chișinău: Cum se circulă și unde intervin serviciile municipale

În acest moment, 34 de unități de tehnică specializată sunt antrenate la curăţarea străzilor şi împrăştie material antiderapant.

Situaţia la moment în Chişinău, ca urmare a condițiilor meteo

Se acţionează pe străzile principale, pe arterele pe care circulă transportul public şi pe căile de acces către suburbii, anunță Primăria Chișinău, transmite Știri.md.

De asemenea, peste 380 de muncitori intervin în teren la curăţatul trotuarelor şi în interiorul curţilor blocurilor de locuinţe.

Totodată, 3 utilaje de deszăpezire lucrează în cartierele: Poșta Veche, Telecentru (sector particular), în zona Gării de Sud și în centrul istoric al orașului, în perimetrul străzilor V. Alecsandri – Albișoara - Mihai Viteazul - Alexandru cel Bun.

În același timp, ÎM „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi" acţionează la curăţarea căilor de acces din parcuri, scuaruri şi de pe alei, fiind antrenate 7 unități de tehnică cu perie și lamă, iar 280 de muncitori sunt mobilizați la împrăștierea materialului antiderapant.

Totodată, Regia „EXDRUPO”, cu 15 utilaje intervine la curățarea arterelor pe unde circulă transportul public și cele secundare, precum și în intercartiere.

Pentru informarea despre situațiile problematice privind ghețușul, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării