main logo
879

Sistemul e-Autorizație transport, lansat după doi ani de testare

După doi ani de testare, astăzi, 18 mai, Agenția Națională Transport Auto a lansat Sistemul Informațional „e-Autorizație transport”.

Sistemul e-Autorizație transport, lansat după doi ani de testare

Astfel, operatorii de transport rutier și agenții economici care prestează activități conexe transporturilor rutiere pot folosi acest sistem informațional pentru efectuarea mai multor servicii electronice, transmite Știri.md.

Sistemul ”e-Autorizație transport” este un nou sistem informațional pus la dispoziția companiilor de transport rutier și a celor care prestează servicii conexe industriei transportatoare. 

Sistemul este accesibil la adresa www.eat.anta.gov.md și permite solicitarea și procesarea de la distanță a actelor permisive ce țin de domeniul transportului rutier. 

Prin ”e-Autorizație transport” este simplificată autorizarea, monitorizarea și reglementarea activității din industria transportatoare de pe teritoriul Republicii Moldova. 

Noul Sistem informațional ”e-Autorizație transport” a fost lansat de către Ministerul Economiei și Infrastructurii împreună
cu Agenția Națională Transport Auto (ANTA) și cu sprijinul Programului USAID Reforme Structurale în Moldova.

Pentru o orientare mai ușoară pe noua platformă a fost elaborat un set de ghiduri video care poate fi accesat aici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării