main logo
3190

Simpatizanții Șor, huiduiți de contramanifestanți: Te calc în picioare

În drum spre Centrul Național Anticorupție, acolo unde și-au mutat protestul împotriva guvernării, simpatizanții Partidului Politic Șor au fost huiduiți de contramanifestanți.

Simpatizanții Șor, huiduiți de contramanifestanți: Te calc în picioare

Mai multe persoane s-au arătat deranjate de faptul că la manifestație au fost prezenți și copii, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

„Ia uitați-vă, copii, ei știu la ce au venit? El, în loc să fie la lecții, e la protest, trăim în țara nebunilor. Nu conducerea actuală a sărăcit țara. Nerușinații! Ce vor ei de la Maia Sandu? Să le dea grecică?”, a spus o femeie.

„Strânsuri, au luat capica. Ăsta e miting făcut de Șor și manipulează cu pensionarii, pentru că ei trăiesc foarte greu”, a mai spus femeia.

Lucrurile s-au precipitat în fața sediului CNA, acolo unde unei contramanifestante i-a fost luat fluierul. Femeia a ripostat și a lovit câteva femei cu o umbrelă. Carabinierii au intervenit imediat.

Și consilierul municipal Valeriu Klimenko a fost în centrul altercației. „Te calc în picioare”, i-a zis unei femei consilierul în CMC.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării