main logo
645

Simpals lansează proiecte noi cu ocazia aniversării celor 16 ani

Pe 1 aprilie 2002, în Moldova a fost înregistrată compania Simpals. De ziua sa, potrivit tradiției, Simpals lansează noi proiecte și servicii gratuite.

Faceți cunoștință, portalul informațional în limba română Stiri.md!

În acest an, cea mai importantă noutate a devenit lansarea portalului informativ pentru utilizatorii vorbitori de limbă română Stiri.md. Caracterisitica principală, care diferențiază acest site, este posibilitatea de a aprecia știrile cu ajutorul emoji-urilor. Acest lucru vă permite să alegeți dispoziția știrilor pe care vreți să le citiți.

Tocmai trei noutăți de la 999 

În acest an, în loc de o singură lansare tradițională, proiectul 999 a pregătit tocmai trei. Așadar, despre toate, pe rând. 

Opțiune utilă - „Traducerea căutării”

Cel mai popular panou de anunțuri - 999.md - a lansat o nouă opțiune utilă „Traducerea căutării”. Datorită acesteia, în rezultatele căutării 999 va afișa anunțuri în două limbi: română și rusă. Acest lucru a fost introdus pentru ca utilizatorii să nu rateze niciun produs sau serviciu important pentru ei.

Află ce caută cel mai des utilizatorii, cu ajutorul 999 Trends

O altă noutate de la 999.md este serviciul analitic - 999 Trends. Proiectul vă va permite nu doar să aflați care sunt produsele și serviciile cel mai des căutate pe 999, dar și să analizați preferințele utilizatorilor. 999 Trends este un instrument comod pentru dezvoltarea oricărui tip de business.

Serviciul de selectare a meșterilor de tot felul

Și ultima noutate a acestei luni - 999 Master pentru companii. În doar trei luni de activitate a „master-ului”, pe site au apărut sute de anchete a diferitor specialiști: de la mecanici auto, până la fotografi. În fiecare zi se înregistrează noi meșteri și se lărgește catalogul serviciilor. Iar acum, pe site pot adăuga ancheta și persoanele juridice. 999 Master planifică să creeze cea mai mare bază de date a companiilor care prestează servicii.

AFISHA pe iOS și Android

Portalul informativ și de divertisment Afisha.md a lansat aplicația mobilă pentru smartphone-urile pe iOS și Android. Acum, funcțiile de bază din versiunea pentru browser pot fi accesate chiar și atunci când nu vă aflați în fața computerului. De asemenea, în aplicație utilizatorii pot cumpăra online bilete la diferite evenimente.

Point Map: actualizări pentru iOS

Aplicația Point Map pentru dispozitivele pe iOS au primit posibilitatea de actualizare până la versiunea 2.0. În actualizarea care are un nou design, a apărut posibilitatea de a roti harta. În afară de asta, a fost lansată beta-versiunea navigării pentru automobiliști.

Sporter lansează Sporter Pay

Sporter a actualizat formularul de înregistrare la evenimente și a lansat Sporter Pay. Acum, înregistrarea va putea fi efectuată prin intermediul site-ului sporter.md. Participantul trebuie doar să se autentifice în sistem. Sportivii logați, cu ajutorul unui singur click vor putea să se înregistreze și să achite participarea la orice eveniment marca Sporter.

Joblist lansează versiunea mobilă 

Încheie lista online serviciul de căutare a joburilor - JobList, care a creat versiunea mobilă a site-ului. La fel ca în cazul proiectului Afisha.md, utilizatorii primesc acces la toate instrumentele și opțiunile de bază.

Detalii despre toate noutățile și despre ceea ce compania a reușit să facă timp de un an, puteți afla din blogul Simpals.

Mulțumim pentru că sunteți alături de noi! 

Cu respect, echipa Simpals.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării