main logo
4811

Simpals - 20 de ani: Compania Simpals a stabilit un record național în cinstea jubileului său

Echipa Simpals a stabilit un record național cu forțe comune prin tragerea unui tren cu o greutate de 210 de tone.

Compania Simpals a stabilit un record național în cinstea jubileului său

Un grup de angajați ai companiei a tras un tren care cântărește 210 de tone. Acum, oficial, datorită Agenției Recordurilor Naționale, Simpals a devenit cea mai puternică echipă din Moldova.

Cu 20 de ani în urmă, pe 1 aprilie, în Moldova a apărut prima versiune a companiei Simpals, care pe atunci făcea reclame și deținea un site cu o prezență de 150 de persoane pe zi.

Astăzi, cu 20 de ani mai târziu, lansăm a doua versiune a companiei – Simpals 2.0.

Asta înseamnă că acum noi suntem o companie internațională cu oficii în: Europa, America, creăm și vindem în toată lumea produse unice și revoluționare.

Oameni din țări diferite lucrează la noi, își realizează ambițiile și deschid noi lumi.

Simpals 2.0 înseamnă că nu împlinim doar 20 de ani. Am făcut actualizări, abordarea noastră față de multe lucruri s-a schimbat și acum privim lumea într-un mod nou. Simpals 2.0 este o companie cu o misiune și valori clare. Sarcina noastră este să descoperim lumi noi și să îi inspirăm pe alții cu exemplul nostru. Și să ne ajute în acest sens curajul, onestitatea și dorința de schimbare.

Noi ne-am schimbat, însă un lucru a rămas la fel – ca și cu 20 de ani în urmă, pentru noi este important să-i inspirăm pe alții să facă lucruri imposibile. Astăzi vom demonstra acest lucru încă o dată.

Compania Simpals este un motor continuu de schimbări, care dezvoltă piața deja de 20 de ani. În cadrul companiei Simpals vin oameni cu viziuni îndrăznețe și diferite, care sunt gata să revoluționeze lumea. Grație acestora, astăzi Simpals își sărbătorește aniversarea de 20 de ani. Mulțumesc, colegi, pentru ceea ce sunteți și cine sunteți!

De ziua sa, în data de 1 aprilie, Simpals a anunțat în mod tradițional lansarea unui nou proiect. Proiectul din acest an este noul font Onest, primul font creat pentru Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării