main logo
1718

Silvia Radu, într-un control fulger la Spitalul Raional din Hâncești

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu a fost într-un control fulger la Spitalul Raional din Hâncești.

Silvia Radu, într-un control fulger la Spitalul Raional din HânceștiSilvia Radu, într-un control fulger la Spitalul Raional din Hâncești

Verificările au avut loc după ce Silvia Radu a primit mai multe plângeri online de la pacienți, transmite Știri.md.

"În urma unor plângeri venite online, am fost astăzi într-un control fulger la Spitalul Raional din Hâncești.

Am stat de vorbă cu directorul spitalului, cu medicii și cu pacienții internați aici. Deja au fost luate măsuri sancționatorii împotriva asistentei care nu a respectat procedura și a trimis ruda unui pacient cu eprubete la analize.

Ministerul va face o comisie de anchetă să verifice dacă au fost sau nu și alte încălcări. Până atunci nu vreau să mă pronunț.

Am însă un mesaj pe care vreau să îl dau tuturor, și medicilor și pacienților. Trebuie să ne respectăm reciproc. E adevărat că unii medici (nu toți) au probleme de atitudine.

Vom încerca să schimbăm acest lucru și sper că vom reuși. În același timp și pacienții trebuie să înțeleagă că doctorii trebuie respectați și lăsați să își facă treabă", a scris Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, pe o rețea de socializare. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării