main logo
3438

Și-a violat fina de nouă ani: Un bărbat, condamnat la 14 ani de detenție

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost recunoscut vinovat și condamnat pentru violul unei minore care nu a atins vârsta de 14 ani și acțiuni cu caracter sexual neconsimțite. Instanța i-a stabilit pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 14 ani cu executare în penitenciar de tip închis.

Și-a violat fina de nouă ani: Un bărbat, condamnat la 14 ani de detențieImagine simbol

Potrivit Procuraturii Generale, în februarie 2020, bărbatul, aflându-se în ospeție la cumetrii săi, după consumul băuturilor alcoolice, a rămas la ei să doarmă. Pe timp de noapte, având scopul de a-și satisface pofta sexuală cu fiica minoră a acestora în vârstă de nouă ani, a întreținut cu ea un raport sexual, transmite Știri.md.

Inculpatul nu și-a recunoscut vinovăția pentru fapta de care a fost acuzat, invocând că doar a dormit la gazde, fără a comite vreo ilegalitate. Acesta urmează a fi reținut și plasat în arest preventiv, fiind anunțat în căutare.

Sentința poate fi contestată cu apel.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării